Pohja:
- 200-300 g keksinmuruja (itse tehtyjä glukoosilal makeutettuja vehnähiutalekeksejä sekä fruktoosittomia voileipäkeksejä)
- reilu 100 g voita sulatettua
Täyte:
- 5 liivatelehteä
- 3 dl kermaa
- 300 g Pohjanpoika maustamaton sulatejuustoa
- 1½ dl glukoosia
- yhden sitruunan mehu
Sekoita sulatejuuston joukkoon sitruunamehu ja glukoosi. Lisää liivatteet sulatejuustoseokseen ja lopuksi lisää kermavaahto.
Kaada seos keksimurupohjan päälle, tasoita veitsellä tasaiseksi ja laita jääkaappiin hyytymään.
Fiifii tykkäsi ja maistui äidillekin!
Muokattu: Maku paranee, kun piirakka on pari päivää jääkaapissa. Oli todella hyvää :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti